Carit-San

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:

07:00 - 20:00

Cím

Mihai Viteazul (Klastrom) utca 42.
Marosvásárhely, Románia

Kapcsolatfelvétel

phone call 0265.269.172

phone call 0730-619-401

Programari online Vreau sa ma programez

Elindítottuk a Carit San Medical új weboldalát!

iul 6, 2016

 2016 Július 6-án elindítottuk a Carit San Medical Járóbeteg-rendelő új weboldalát.Tudjuk mennyire fontos pácienseinknek,hogy könnyen hozzájuthassanak minden szükséges információhoz mielőtt időpontot kérnének orvosukhoz.

Ezért létrehoztunk egy új,letisztult,aktualizált weboldalt,ahol intézetünkről minden információt könnyedén megtalálhatnak.

Meghívjuk Önöket,hogy ismerjék meg szolgáltatásainkat,árainkat,az intézet orvosait és egy reális bemutatkozót virtuális galériánkban a Carit San Medical Járóbeteg-rendelőintézetről ,több más hasznos információ kíséretében.Like-olj minket a facebookon

Hírek:

 • Ingyenes laborvizsgálatok a Carit Sannál

  aug 5, 2019

   

  A laborvizsgálatok nélkülözhetetlenek az egészség állapotának felméréséhez, a pontos kórisme felállításához, és a megfelelő kezelés megállapításához. A laborvizsgálatok nem csak a betegnél jelentkező panaszok hátterében álló betegségek feltárásában segítenek, hanem ...

   

  Részletek


 • A reklámozott termékek nem, az urológus kezeli a betegséget!

  apr 5, 2019

  Kevés betegség jár annyi kínzó és fájdalmas, a mindennapi életet megnehezítő tünettel, mint az urológiai betegségek. Vizelési problémák, hólyaggyulladás, prosztata jóindulatú megnagyobbodása vagy gyulladása, veseelégtelenség, fájdalmas szexuális együttlét. Bár ma már..

  Részletek


 • 35 év fölött mindenki számára javasolt a szívvizsgálat!

  mar 6, 2019

   A szív- és érrendszeri betegségek világszerte súlyos népegészségügyi problémát jelentenek, különösen a szívkoszorúér-betegség és a magas vérnyomás. Ezek a betegségek a fejlett és a fejlődő országokban a felnőtt lakosság..

  Részletek


  • Pagina 1 din 18 > >>