Carit-San

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:

07:00 - 20:00

Cím

Mihai Viteazul (Klastrom) utca 42.
Marosvásárhely, Románia

Kapcsolatfelvétel

phone call 0265.269.172

phone call 0730-619-401

Programari online Vreau sa ma programez

Már lappangó állapotban ajánlott kezelni az ízületi betegségeket

nov 8, 2018

 

   Kevés olyan személy van, aki úgy éri meg az időskort, hogy semmilyen ízületi problémája nem volt, de tudni kell, hogy az ízületi gyulladások bármelyik korban megkeseríthetik az életünket. A szakértő szerint nem szabad halogatni a heveny, vagy krónikus gyulladások kezelését, hiszen akár évekig is elhúzódhat, amíg teljesen meg lehet szüntetni a panaszokat, illetve a vele járó fájdalmakat.

A fizikoterápiás kezelések hatékony megoldást nyújthatnak az izom és ízületi betegségek megelőzésében, a már meglévő mozgásszervi és neurológiai problémák kezelésében, egyes műtétek utáni rehabilitációban, valamint mozgásszervi funkció helyreállításában, illetve baleseti utókezelésben egyaránt .

Fájdalommentes kezelési formák

Az ízületi fájdalommal élő, funkciózavaros személyeknek érdemes felkeresniük a fizioterapeutát. A vizsgálati eredmények és a személy egészségi állapota függvényében javasolhatnak neki elektroterápiát, masszást, gyógytornát vagy gyógyfürdőkezelést. Úgy lehet igazán jó eredményeket elérni, hogy már akkor kezeljük a betegséget, amikor csak lappangó állapotban van. 

 

 

 A Carit San Medical járóbeteg-rendelőben a noninvazív rehabilitációs kezelési módszerek, a hatékony konzultációs lehetőségek és a szakszerű tanácsadás révén fájdalommentesen és kellemetlen érzések nélkül a legrövidebb időn belül megoldást nyújtunk az ön egészségügyi problémájára.

A fiatalok is érintettek

A járóbeteg-rendelő szakembere, Dr. Mózes Eduárdtól megtudtuk, hogy egyre több fiatal fordul hozzá panaszokkal, hiszen ők is egyre kevesebbet mozognak, és mind többet ülnek a számítógép előtt. Sőt, már kisgyerekeket is visznek a rendelőbe, akik szintén leginkább a számítógép előtt töltik a napjaikat, ahelyett, hogy játszanak, szaladgálnának. A szakember szerint sajnos ez a tendencia érvényes a jövőre.

 

 

Időpontért jegyezzen elő online ,telefonon vagy a rendelőben, személyesen.

 

 Like-olj minket a facebookon

Hírek:

 • Ne vegye félvállról visszatérő fejfájását!

  nov 12, 2019

  A neurológia területe a központi és a perifériás idegrendszer szervi megbetegedései, működési zavarai. Az ideggyógyászatot számos esetben összetévesztik a ..

  Részletek


 • Ne halogassa ízületi és csontfájdalmait!

  oct 7, 2019

  Mozgásban lenni fájdalom nélkül: ez mindenikünk célja. Az elmúlt évszázadban az aktivitással töltött évek száma folyamatosan nőtt és növekszik, ám ..

  Részletek


 • Ingyenes laborvizsgálatok a Carit Sannál

  aug 5, 2019

   

  A laborvizsgálatok nélkülözhetetlenek az egészség állapotának felméréséhez, a pontos kórisme felállításához, és a megfelelő kezelés megállapításához. A laborvizsgálatok nem csak a betegnél jelentkező panaszok hátterében álló betegségek feltárásában segítenek, hanem ...

   

  Részletek


  • Pagina 1 din 18 > >>