Carit-San

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:

07:00 - 20:00

Cím

Mihai Viteazul (Klastrom) utca 42.
Marosvásárhely, Románia

Kapcsolatfelvétel

phone call 0265.269.172

phone call 0730-619-401

Programari online Vreau sa ma programez

Ingyenes laborvizsgálatok a Carit Sannál

aug 5, 2019

 

A laborvizsgálatok nélkülözhetetlenek az egészség állapotának felméréséhez, a pontos kórisme felállításához, és a megfelelő kezelés megállapításához. A laborvizsgálatok nem csak a betegnél jelentkező panaszok hátterében álló betegségek feltárásában segítenek, hanem adott esetben kizárásában is.

A pácienseink elvárásainak maradéktalan teljesítése érdekében augusztus 12-től ingyenes laboratóriumi vizsgálatokat biztosít a Carit-San Medical Járóbeteg-rendelő a Maros Megyei Egészségbiztosítási Pénztárral kötött szerződés értelmében.

 

 

Az Iskola (Aurel Filimon) utca 15. szám alatti orvosi laboratóriumban érvényes egészségügyi kártyával, illetve a családorvostól kapott küldőpapírral a következő vizsgálatokat tudjuk elvégezni: hematológiai analízisek, véralvadás-vizsgálat, biokémiai, immunológiai, mikrobiológiai, bakteriológiai és parazitológiai vizsgálatokat. Az analíziseket a havonta rendelkezésre álló keretösszeg erejéig tudjuk díjmentesen végezni.

Jegyeztesse elő magát az ingyenes vizsgálatra személyesen az Aurel filimon utca 15 szám alatt található laboratóriumunkban, hétfőtöl péntekig 12-től 14 óráig .A programáláskor szükség lesz a küldőpappirra is.

 


Online programálás:

* kötelező mezők

Like-olj minket a facebookon

Hírek: