Carit-San

Program

Luni - Vineri:

07:00 - 20:00

Adresa

Str. Mihai Viteazul Nr.42

Targu-Mures, Romania

Programari online Vreau sa ma programez

Analize de laborator gratuite la Carit San Medical

aug 5, 2019

 

Analizele de laborator sunt esenţiale pentru evaluarea stării de sănătate, stabilirea exactă a diagnosticului şi a tratamentului adecvat. Analizele de laborator ajută nu doar la descoperirea bolilor care stau la originea simptomelor acuzate de pacienţi, ci în anumite situaţii şi la excluderea acestora.

Pentru a satisface pe deplin exigenţele pacienţilor noştri, începând cu data de 12 august Policlinica Carit San Medical asigură analize de laborator gratuite, pe baza contractului încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate Mureş.

 

 

Dacă vă prezentaţi cu cardul de sănătate valid şi cu biletul de trimitere primit de la medicul de familie, în laboratorul medical aflat pe strada Aurel Filimon la nr. 15, vă oferim următoarele analize: test de coagulare, analize de hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, bacteriologie şi parazitologie. Gratuitatea analizelor este limitată de sumele alocate lunar Policlinicii noastre de către casa de asigurări mureș  în acest scop.

Programările pentru analize gratuite se fac la personal,cu biletul de trimitere de luni până vineri între orele 12-14 ,la adresa Strada Aurel Filimon nr. 15 ,Târgu mureș (în spate la luxor).

 Da ne un like pe facebook

Noutati:

 • Știați că?

  iun 29, 2020

  Știați că...

  Detalii


 • De vorbă cu medicii noștri- partea a 27-a - Dr. Incze Réka

  iun 25, 2020

  Dr. Incze Réka, neurolog la Carit San Medical, și-a ales meseria de medic deoarece și-a dorit mai mult de la medicină decât cele învățate la universitate. Între timp a realizat că neurologia nu este întotdeauna caracterizată de vindecări spectaculoase, ci ..

   

  Detalii


 • De vorbă cu medicii noștri- partea a 26-a - Gönczi Viola

  iun 4, 2020

  Apelăm la psiholog tot mai încrezători

  Încă de la vârsta adolescenţei, Gönczi Viola, actualmente psiholog la Policlinica Carit San Medical, a fost interesată de sufletul uman şi de etapele prin care se pot învinge problemele. Activează şi ca psiholog voluntar la o fundaţie, unde îi ajută pe ..

  Detalii


  • Pagina 1 din 21 > >>