Carit-San

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:

07:00 - 20:00

Cím

Mihai Viteazul (Klastrom) utca 42.
Marosvásárhely, Románia

Kapcsolatfelvétel

phone call 0265.269.172

phone call 0730-619-401

Programari online Vreau sa ma programez

Ne halogassa ízületi és csontfájdalmait!

oct 7, 2019

Mozgásban lenni fájdalom nélkül: ez mindenikünk célja. Az elmúlt évszázadban az aktivitással töltött évek száma folyamatosan nőtt és növekszik, ám ízületeink, izomzatunk, csontjaink „amortizációja” nehezen lassítható. Előbb-utóbb mindenki érezni kezdi a térdét, nehezül a mozgása, felbukkannak az ízületi fájdalmak, derékfájással, gerincbántalmakkal küzd. Ugyanakkor egyre kényelmesebbek lettünk, és nincs abban semmi meglepő, hogy manapság sokan küzdünk gerinc- és csigolyaproblémákkal, fáj a lábunk és duzzad a térdünk. A halogatás rossz megoldás, a késve felfedezett probléma megkeserítheti életünket. Ezért érdemes szakorvoshoz fordulni.

 

 

Az ortopédia a csontvázrendszer és az izomrendszer veleszületett és szerzett rendellenességeivel és azok kezelésével foglalkozó orvosi szakterület. Az orvostudomány e területe a csont- és izomrendszer, a végtagok, a gerinc és a járulékos szervek alakjának és működésének megőrzésével, helyreállításával és fejlesztésével foglalkozik, melyekhez alkalmaz gyógyszeres, sebészi és fizikai módszereket is.

Milyen panaszok esetén érdemes felkeresni a szakorvost?

Minden olyan mozgásszervi panasz esetén ajánlott ortopédiai szakrendelés felkeresése, amik mozgásbeszűküléssel és tartós fájdalommal járnak. Az alábbi típusú panaszokkal forduljon ortopédus szakorvoshoz: ízületi panaszok, gyulladások, csípő problémák, inak betegségei, végtagi csontok betegségei, izomfájdalom.

A kezelések célja, hogy a beteg visszanyerje mozgáskészségét, a mozgás ismét fájdalommentes legyen. Az ortopéd szakorvos sikeresen tudja kezelni az ízületi elváltozásokat, valamint a sérülések utáni állapotokat is.

A Carit San Medical Járóbeteg-rendelő fiatal, ám nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosa, dr. Török Barna segít az ortopédiai problémákkal küszködő pácienseknek. Időpontért jegyeztessen elő online, telefonon, vagy személyesen, a rendelő székhelyén.

 

 

 Like-olj minket a facebookon

Hírek: