Carit-San

Program

Luni - Vineri:

07:00 - 20:00

Adresa

Str. Mihai Viteazul Nr.42

Targu-Mures, Romania

Programari online Vreau sa ma programez

Nu amânaţi dacă vă dor articulaţiile sau oasele!

oct 7, 2019

Mişcarea fără durere este un deziderat al tuturor. În ultimul secol a tot crescut şi încă mai creşte numărul anilor activi, însă uzura articulaţiilor, muşchilor, oaselor este greu de încetinit. Mai devreme sau mai târziu oricine îşi va simţi genunchii, mişcarea devine mai anevoioasă, apar dureri la nivelul articulaţiilor, afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale. Totodată omenirea a devenit din ce în ce mai comodă, deci nu-i de mirare că multă lume se confruntă cu probleme de coloană şi ale vertebrelor, ne dor picioarele şi ni se umflă genunchii. Amânarea este un obicei dăunător, fiindcă afecţiunile descoperite târziu ne pot provoca zile amare. Iată de ce merită să ne adresăm unui medic specialist!

 

 

Ortopedia este un domeniu al medicinii care se ocupă de malformaţiile congenitale şi dobândite ale sistemului osos şi muscular, de tratarea acestora. Utilizează medicamente, metode chirurgicale şi fizice pentru a păstra, a restabili şi a dezvolta forma şi capacitatea de funcţionare ale sistemului osos şi muscular, membrelor, coloanei vertebrale şi organelor auxiliare.

Cu ce simptome e bine să consultaţi medicul specialist?

Se recomandă un consult de specialitate la medicul ortoped cu orice fel de  simptome ale aparatului locomotor, care limitează libertatea de mişcare şi cauzează durere de lungă durată, şi anume: probleme cu articulaţiile, inflamaţii, dureri de şold, îmbolnăviri ale tendoanelor, oaselor de la membre, dureri musculare.

Scopul tratamentelor este ca pacientul să îşi recapete mobilitatea, ca mişcarea să fie din nou lipsită de dureri. Medicul specialist ortoped tratează cu succes deformaţiile articulaţiilor, precum şi stările post-traumatice.

Tânărul, dar experimentatul specialist al Policlinicii Carit San Medical, dr. Török Barna îi ajută pe pacienţii care acuză probleme ortopedice. Vă invităm să vă programaţi online, telefonic sau în mod personal la sediu.

 

 

 Da ne un like pe facebook

Noutati:

 • Știați că?

  iun 29, 2020

  Știați că...

  Detalii


 • De vorbă cu medicii noștri- partea a 27-a - Dr. Incze Réka

  iun 25, 2020

  Dr. Incze Réka, neurolog la Carit San Medical, și-a ales meseria de medic deoarece și-a dorit mai mult de la medicină decât cele învățate la universitate. Între timp a realizat că neurologia nu este întotdeauna caracterizată de vindecări spectaculoase, ci ..

   

  Detalii


 • De vorbă cu medicii noștri- partea a 26-a - Gönczi Viola

  iun 4, 2020

  Apelăm la psiholog tot mai încrezători

  Încă de la vârsta adolescenţei, Gönczi Viola, actualmente psiholog la Policlinica Carit San Medical, a fost interesată de sufletul uman şi de etapele prin care se pot învinge problemele. Activează şi ca psiholog voluntar la o fundaţie, unde îi ajută pe ..

  Detalii


  • Pagina 1 din 21 > >>